Deel deze pagina

Tip een bekende of vertel de wereld over deze opleiding:

Breederode Hogeschool

Breederode Hogeschool biedt een brede keuze aan scholing in zorg & welzijn als vervolg op je mbo of hbo; van opleiding tot kortlopende cursus.

Studeer je bij Breederode Hogeschool, dan ben je er zeker van dat je een waardevolle bijdrage levert binnen de gezondheidszorg van nu en in de toekomst.

Breederode Hogeschool staat in nauw contact met brancheverenigingen, vakgroepen, universiteiten, werkgevers, zorgverzekeraars en andere partners binnen de zorg. Je krijgt bij ons les van bevlogen en zeer professionele docenten, werkzaam in de praktijk. Daarom is de scholing die je volgt altijd up-to-date en afgestemd op wat de praktijk van je vraagt.

Uiteraard voldoet onze scholing aan alle wettelijke eisen en kwalificaties en bieden wij deze geaccrediteerde scholing aan, zowel individueel als incompany.

Je kunt ons onderwijs volgen op diverse plaatsen door heel Nederland. 

 


Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten