Deel deze pagina

Tip een bekende of vertel de wereld over deze opleiding:

Breederode Hogeschool

Stichting Breederode Hogeschool is hét instituut voor opleidingen in zorg en welzijn met een excellente kwaliteit en innovatieve scholing. Het is onze ambitie om zorgprofessionals op te leiden die een waardevolle en innovatieve bijdrage kunnen leveren binnen de gezondheidszorg van nu en in de toekomst.  Stichting Breederode Hogeschool levert met haar hoog kwalitatieve opleidingen een duurzame bijdrage aan mens en maatschappij.  Met een sterke focus op de individuele wensen, belangen en het welzijn van onze cursisten, relaties en medewerkers wil Stichting Breederode Hogeschool toonaangevend in de sector zijn. Dit bereiken wij met de beste producten en dienstverlening in de sector, ondersteund door professionele en gemotiveerde medewerkers die zich inzetten voor innovatieve topprestaties en een duurzame groei.

Stichting Breederode Hogeschool biedt op deze wijze voor alle stakeholders de beste voorbereiding op de toekomst. Wij bieden deze geaccrediteerde opleidingen aan, zowel individueel als incompany.

Al onze opleidingen worden vormgegeven in samenspraak met het werkveld en experts uit het vakgebied. Stichting Breederode Hogeschool werkt op gebied van ontwikkeling en uitvoering van onderwijs daarom samen met partners om zo tot de best mogelijke opleidingen te komen. Uiteraard voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen en kwalificaties. Dit betekent ook dat u accreditatiepunten ontvangt na het volgen van onze opleidingen, zowel individueel als bij incompany.Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten