Ouderenzorg

Filters:

Domein

Locatie

1-12 van 12 opleidingen
 1. Aandachtsvelder Dementie

  Dankzij de nieuwe opleiding Aandachtsvelder Dementie krijgt de mbo-verpleegkundige uitstekende kennis en handvatten aangereikt om als mede-deskundige in de ketenzorg van dementie te functioneren.
  start 10 september 2020 in Amstelveen
  start 17 september 2020 in Apeldoorn
  start 17 september 2020 in Tilburg
  start nog niet bekend in Rotterdam
 2. Casemanagement Dementie voor hbo-verpleegkundigen en Social Workers

  Je leert hoe je thuiswonende ouderen met dementie en hun mantelzorgers optimaal ondersteunt. Heb je als vooropleiding hbo-v? Dan kun je jezelf na afronding ook dementieverpleeg-kundige noemen.
  start 10 september 2020 in Amstelveen
  start 17 september 2020 in Apeldoorn
  start 17 september 2020 in Tilburg
  start nog niet bekend in Rotterdam
 3. Leergang integrale (psycho) geriatrische psychiatrie voor ‘Onbegrepen gedrag’

  Deze leergang richt zich op een interdisciplinaire, integrale benadering van de verschillende psychogeriatrische en psychiatrische problemen bij kwetsbare ouderen en de belasting van mantelzorgers.
  start 12 oktober 2020 in Rotterdam
 4. Masterclass Omgaan met mensen met dementie en hun familieleden uit niet-westerse culturen

  In navolging van de Masterclass 'Kwetsbare ouderen' volgt nu de masterclass 'Omgaan met mensen met dementie en hun familieleden uit niet-westerse culturen'.
 5. Masterclass Kwetsbare ouderen: 'Omgaan met onbegrepen gedrag' en 'Meldcode huiselijk geweld'

  De kranten staan er bol van! Er is grote behoefte aan kennis over bepaalde onderwerpen rondom de ouder wordende mens. Breederode Hogeschool biedt daarom een Masterclass Kwetsbare ouderen aan.
 6. Masterclass Oplossingsgericht begeleiden

  Tijdens de masterclass ‘Oplossingsgericht begeleiden' leer je hoe op een resultaatgerichte manier snel en prettig verandering bij de patiënt tot stand gebracht kan worden.
  start 25 november 2020 in Rotterdam
 7. Masterclass Geriatrie en Gerontologie

  In deze masterclass staat het gezond ouder worden en de oudere zorgvrager met persoonlijkheidsproblemen centraal.
 8. Masterclass Effectief rapporteren

  Tijdens deze masterclass leer je als verpleegkundige op professionele wijze schriftelijk de zorg over te dragen en daarmee verantwoording af te leggen voor je verpleegkundig handelen.
 9. Masterclass Multimorbiditeit in de geriatrie

  Op basis van casuïstiek van de geriatrische zorgvrager wordt in deze masterclass de vaardigheid klinisch redeneren toegepast.
 10. Masterclass Ethiek

  Er wordt aandacht besteed aan ethische dilemma's, levensbeschouwelijke opvattingen, de beroepscode en hoe de eigen persoonlijkheid van de zorgvrager en zorgverlener hier een rol in spelen.
 11. Masterclass Maatschappelijk handelen

  In de masterclass Maatschappelijk handelen wordt ruim aandacht besteed aan maatschappelijk handelen binnen de zorg.
 12. Masterclass ICT en domotica

  In deze masterclass ga jij je kennis verbreden over het toepassen van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in de zorg en de rol van ICT bij het bevorderen van de zelfmanagement bij zorgvragers
Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten