Masterclasses

Filters:

Domein

Locatie

1-16 van 16 opleidingen
 1. Training Motiverende Gespreksvoering (Motivational Interviewing)

  Een training waarin u de gewenste attitude, noodzakelijke kennis en vaardigheden ontwikkelt om patiënten/cliënten te ondersteunen bij hun motivatie tot verandering.
 2. Masterclass Omgaan met mensen met dementie en hun familieleden uit niet-westerse culturen

  In navolging van de Masterclass 'Kwetsbare ouderen' volgt nu de masterclass 'Omgaan met mensen met dementie en hun familieleden uit niet-westerse culturen'.
 3. Masterclass Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

  Tijdens de masterclass ‘Cognitieve Gedragstherapie leer je cognitief therapeutische technieken toe te passen in je begeleiding van een patient.
 4. Masterclass Kwetsbare ouderen: 'Omgaan met onbegrepen gedrag' en 'Meldcode huiselijk geweld'

  De kranten staan er bol van! Er is grote behoefte aan kennis over bepaalde onderwerpen rondom de ouder wordende mens. Breederode Hogeschool biedt daarom een Masterclass Kwetsbare ouderen aan.
 5. Masterclass Oplossingsgericht begeleiden

  Tijdens de masterclass ‘Oplossingsgericht begeleiden' leer je hoe op een resultaatgerichte manier snel en prettig verandering bij de patiënt tot stand gebracht kan worden.
  start 25 november 2020 in Rotterdam
 6. Masterclass Overspanning, slaapproblemen en SOLK

  Als verpleegkundige speel je een rol in het herkennen van de problematiek bij overspannenheid. De oorzaak van overspannenheid ligt vaak in een combinatie van factoren.
 7. Masterclass Verslaving

  In deze masterclass leer je om verslaving te herkennen en therapietrouw te bevorderen.
  start 11 november 2020 in Rotterdam
 8. Masterclass Verpleegkundig indiceren

  Tijdens de masterclass ‘Verpleegkundig indiceren’ leer je om in anderhalve dag de juiste verpleegkundige indicatie te stellen.
  start 24 september 2020 in Rotterdam
 9. Masterclass Proefpersoneninformatie: tips & tricks rondom informeren

  Hoe lever je als researchprofessional een bijdrage aan het informeren van een proefpersoon, zodat dit leidt tot geïnformeerde toestemming en vrijwillige deelname?
  start nog niet bekend in Rotterdam
 10. Masterclass Geriatrie en Gerontologie

  In deze masterclass staat het gezond ouder worden en de oudere zorgvrager met persoonlijkheidsproblemen centraal.
 11. Masterclass Verpleegkundig rekenen

  In 1 bijeenkomst wordt je geheugen opgefrist wat betreft het verpleegkundig rekenen. Alle puntjes worden weer even op de bewuste i gezet.
 12. Masterclass Effectief rapporteren

  Tijdens deze masterclass leer je als verpleegkundige op professionele wijze schriftelijk de zorg over te dragen en daarmee verantwoording af te leggen voor je verpleegkundig handelen.
 13. Masterclass Multimorbiditeit in de geriatrie

  Op basis van casuïstiek van de geriatrische zorgvrager wordt in deze masterclass de vaardigheid klinisch redeneren toegepast.
 14. Masterclass Ethiek

  Er wordt aandacht besteed aan ethische dilemma's, levensbeschouwelijke opvattingen, de beroepscode en hoe de eigen persoonlijkheid van de zorgvrager en zorgverlener hier een rol in spelen.
 15. Masterclass Maatschappelijk handelen

  In de masterclass Maatschappelijk handelen wordt ruim aandacht besteed aan maatschappelijk handelen binnen de zorg.
 16. Masterclass ICT en domotica

  In deze masterclass ga jij je kennis verbreden over het toepassen van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in de zorg en de rol van ICT bij het bevorderen van de zelfmanagement bij zorgvragers
Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten