Praktijkondersteuner Bedrijfsarts

Praktijkondersteuner bedrijfsarts is een nieuw beroep in arbodienstverlening. Deze praktijkondersteuner voert bedrijfsgeneeskundige taken uit die de bedrijfsarts aan hem/haar delegeert.

Rotterdam 10 september 2018
Utrecht september 2018
Omvang ongeveer 20 dagen, lesdagen om de week


Arbeidsfysiotherapeut

De Arbeidsfysiotherapeut is specialist bij arbeid re-integratie, het doen van interventies op gebied van fysieke belasting en de ergonomie van de werkomgeving, bij individuele werknemers.

Rotterdam startdatum 17 september 2018
Omvang 21 bijeenkomsten, verdeeld over 9 maanden


Bedrijfsfysiotherapeut

De Bedrijfsfysiotherapeut is specialist in advies aan bedrijven en organisaties op het vlak van fysieke belasting, ergonomie en Arbozorg.

Rotterdam startdatum 24 september 2018
Omvang 20 bijeenkomsten, verdeeld over 9 maanden.


Verzuimadviseur

Als Verzuimadviseur begeleidt u individuele werknemers tijdens het verzuim en re-integratieproces en werkt u samen met de bedrijfsarts en alle actoren (zoals HRM) binnen een organisatie.

Rotterdam startdatum 17 september 2018  
Omvang 21 bijeenkomsten, verdeeld over 9 maanden


Arboverpleegkundige

Als Arboverpleegkundige richt u zich op de begeleiding van bedrijven en organisaties op alle thema’s van Arbeid en Gezondheid. U bent ook inzetbaar als preventiemedewerker of Arbo coördinator.

Rotterdam startdatum 24 september 2018 
Omvang 20 bijeenkomsten, verdeeld over 9 maanden


Casemanager verzuim en re-integratie

In de opleiding leer je praktisch en theoretisch met verzuim binnen je organisatie om te gaan. Je leert leidinggevenden te adviseren bij verzuimbegeleiding, van ziekteverzuim tot re-integratie.

Rotterdam  13 december 2017 en 10 januari 2018
Omvang 2 dagen 


Verzuimgespreksvoering en verzuimbegeleiding voor leidinggevenden

Ziekteverzuim kan door vele factoren bepaald worden. Met deze cursus verzuimbegeleiding en verzuimgesprekken leer je praktisch met ziekteverzuim van je medewerkers om te gaan.

Rotterdam 3 en 24 oktober 2017
Omvang 2 dagen