GGZ

 1. Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ)

  • Te volgen in: Rotterdam.
  Als POH-GGZ kun je allerlei patiënten, met psychische, psychosomatische of psychosociale problematiek in de huisartsenpraktijk begeleiden, kortdurend behandelen en/of casemanagement bieden.
 2. Masterclass Oplossingsgericht begeleiden

  • Te volgen in: Rotterdam.
  Tijdens de masterclass ‘Oplossingsgericht begeleiden' leer je hoe op een resultaatgerichte manier snel en prettig verandering bij de patiënt tot stand gebracht kan worden.
 3. Masterclass Overspanning, slaapproblemen en SOLK

  • Te volgen in: Rotterdam.
  Als verpleegkundige speel je een rol in het herkennen van de problematiek bij overspannenheid. De oorzaak van overspannenheid ligt vaak in een combinatie van factoren.
 4. Masterclass Verslaving

  • Te volgen in: Rotterdam.
  In deze masterclass leer je om verslaving te herkennen en therapietrouw te bevorderen.
 5. Masterclass Verpleegkundig indiceren

  • Te volgen in: Rotterdam.
  Tijdens de masterclass ‘Verpleegkundig indiceren’ leer je om in anderhalve dag de juiste verpleegkundige indicatie te stellen.
 6. Masterclass Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

  • Te volgen in: Rotterdam.
  Tijdens de masterclass ‘Cognitieve Gedragstherapie leer je cognitief therapeutische technieken toe te passen in je begeleiding van een patient.
 7. Masterclass Verpleegkundig rekenen

  • Te volgen in: Rotterdam.
  In 1 dag wordt je geheugen opgefrist wat betreft het verpleegkundig rekenen. Alle puntjes worden weer even op de bewuste i gezet.
 8. Masterclass Effectief rapporteren

  • Te volgen in: Rotterdam.
  Tijdens deze masterclass leer je als verpleegkundige op professionele wijze schriftelijk de zorg over te dragen en daarmee verantwoording af te leggen voor je verpleegkundig handelen.
 9. Masterclass Ethiek

  • Te volgen in: Rotterdam.
  Er wordt aandacht besteed aan ethische dilemma's, levensbeschouwelijke opvattingen, de beroepscode en hoe de eigen persoonlijkheid van de zorgvrager en zorgverlener hier een rol in spelen.
 10. Masterclass Maatschappelijk handelen

  • Te volgen in: Rotterdam.
  In de masterclass Maatschappelijk handelen wordt ruim aandacht besteed aan maatschappelijk handelen binnen de zorg.
 11. Masterclass ICT en domotica

  • Te volgen in: Rotterdam.
  In deze masterclass ga jij je kennis verbreden over het toepassen van informatie- en communicatietechnologie (ICT) in de zorg en de rol van ICT bij het bevorderen van de zelfmanagement bij zorgvragers
Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten