Wil jij je kennis verbreden op het gebied van CVRM, Diabetes Mellitus, Astma/COPD of Ouderenzorg? Volg dan één van de losse modules uit de opleiding POH.
Bij Breederode Hogeschool kun je de volgende POH-modules los volgen:
Gedurende de looptijd van de module bedraagt de
studiebelasting gemiddeld 8-12 per week (excl. lesdagen en stage).
Na het succesvol afronden van een module ontvang je een certificaat voor de betreffende module. Let op: dit is niet hetzelfde als een deeltijd diploma POH.
Wil jij graag een officieel en erkend POH-diploma met waardering op NLQF-niveau 5 of 6? Dan dien je de volledige opleiding te volgen. Heb je daarvóór al losse modules gevolgd? Dan bestaat er een mogelijkheid om vrijstelling(en) aan te vragen.
Ben je lid van een branchevereniging? Laat het ons weten, zodat we na kunnen gaan of het aanvragen van een accreditatie voor de desbetreffende module mogelijk is.
Het volgen van een losse module is onder anderen geschikt voor doktersassistentes of verpleegkundigen die werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk en de kans krijgen om een gericht spreekuur te organiseren op het gebied van Diabetes Mellitus, CVRM, Astma/COPD en/of Ouderenzorg.
Je kunt een losse POH-module volgen als je beschikt over:
Op basis van je vooropleiding en werkervaring word je ingedeeld in een POH-groep van het verkorte (NLQF-niveau 6) of reguliere (NLQF-niveau 5) traject.
Stageplek
Bij het volgen van een losse module is een stageplek van minimaal 8 uur per week vereist in de functie POH.
Toelatingsprocedure
Je stroomt in bij een lopende POH-groep in Amstelveen, Apeldoorn, Rotterdam of Tilburg.
Afhankelijk van de module, leslocatie en je vooropleiding/werkervaring wordt er gekeken bij welke POH-groep je kunt instromen. Laat deze informatie via het contactformulier achter, zodat we je per mail kunnen laten weten hoe jouw maatwerktraject er uit kan komen te zien. Ben je al verder in je oriëntatie en wil je een offerte op maat ontvangen? Laat dan via het contactformulier ook de volgende gegevens achter:
LET OP: om teleurstellingen te voorkomen, raden wij aan om, indien relevant, na te gaan wat de eisen van de preferente zorgverzekeraar zijn in de regio waar jij gaat werken ten aanzien van het contracteren van deze zorg. Deze eisen kunnen per regio en zorgverzekeraar zeer verschillend zijn.
Je stroomt in bij een lopende POH-groep in Amstelveen, Apeldoorn, Rotterdam of Tilburg. Afhankelijk van de module, leslocatie en je vooropleiding/werkervaring wordt er gekeken bij welke POH-groep je kunt instromen.
Het opleidingstraject van een losse module zal enkele maanden in beslag nemen en is onder andere afhankelijk van het aantal lesbijeenkomsten.
De kosten worden bepaald op basis van het gewenste maatwerktraject. Op basis van je wensen volgt een offerte op maat. Eventuele literatuur dien je zelf aan te schaffen.
Voor eventuele vragen over deze opleiding kun je contact opnemen met de programmaleider via onderstaand telefoonnummer, e-mailadres of via ons contactformulier.