Deze bijscholing is speciaal ontwikkeld voor gediplomeerde praktijkondersteuners huisartsenzorg die hun diploma willen opwaarderen naar een diploma op NLQF-niveau 6.
Je kunt aan deze bijscholing deelnemen als je jouw diploma POH (competentieprofiel 2017) vóór 2020 bij Breederode Hogeschool behaald hebben in het traject POH Verkort (eenjarig).
Op dit moment kun je je inschrijven voor deze bijscholing als belangstellende. Wij nemen dan contact met je op als er meer informatie beschikbaar is over de locatie, tijd, datum en precieze inhoud van deze bijscholing.
POH-diploma behaald bij een andere hogeschool?
Heb jij je diploma POH bij een andere hogeschool behaald? Kijk dan naar de Bijscholing naar NLQF-niveau 6 voor POH (competentieprofiel vóór 2017), ook als je bent opgeleid volgens competentieprofiel 2017.
Na de bijscholing naar NLQF-niveau 6 ben je op medisch inhoudelijk POH-gebied helemaal up-to-date, leer je om beschikbaar bewijsmateriaal voor een probleem uit je praktijk op te zoeken, kritisch te beoordelen en toe te passen volgens de principes van EBP (Evidence Based Practice). Het is een brug tussen de dagelijkse praktijk en wetenschappelijk onderzoek. Tenslotte krijg je de theorie en vaardigheden aangereikt rondom het initiëren van vernieuwingen en het invoeren daarvan op planmatige wijze.
Het Nederlands Kwalificatieraamwerk (NLQF) is onafhankelijk, wordt ondersteund en gefinancierd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap en de Europese Commissie (dit in tegenstelling tot CPION) en geeft duidelijkheid en zekerheid over het niveau van opleidingen. Het NLQF is afgeleid van het EQF, het Europees Kwalificatieraamwerk. Het ministerie van OC&W streeft ernaar om in de toekomst alle relevante opleidingen van een NLQF-kwalificatie te voorzien.
Werkgevers kunnen zo de juiste mensen aannemen en de juiste scholing aanbieden aan werknemers. Werknemers kunnen aantonen wat zij waard zijn.
Het NLQF telt acht niveaus en beschrijft per niveau de bijbehorende kennis en vaardigheden en de mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen:
Voor eventuele vragen over deze opleiding kun je contact opnemen met de programmaleider.
Schrijf je vandaag nog in voor deze scholing!
Inschrijven