Deel deze pagina

Tip een bekende of vertel de wereld over deze opleiding:

Eventkalender

Breederode Hogeschool neemt met regelmaat deel aan beurzen en congressen binnen de zorg- & welzijnssector. In het overzicht hieronder zie je waar je ons kunt treffen:

Zaterdag 16 november 2019
Dag van de Fysiotherapeut
Locatie: 1931 Congrescentrum, Den Bosch
Meer informatie

Vrijdag 6 en zaterdag 7 december 2019
Nursing Experience
Locatie: De Reehorst, Ede
Meer informatie

Namens Breederode Hogeschool verzorgt Cecilia Huisman (programmaleider en docent opleiding Researchverpleegkundige en Researchmedewerker) de volgende workshop:

Welke rol spelen verpleegkundigen bij wetenschappelijk onderzoek?
In deze workshop word je in vogelvlucht meegenomen door allerlei aspecten van het belang van wetenschappelijk onderzoek voor de verpleegkundige: het uitgangspunt is natuurlijk evidence based practice werken! Daarbij wordt er gekeken naar de volgende pijlers: wat heeft de voorkeur van de patiënt? Wat zegt de kennis/ervaring van de verpleegkundige? Wat is bekend uit de wetenschap/literatuur? En wat nou als blijkt dat er onvoldoende kennis is uit de wetenschap op dit gebied?


Donderdag 19 maart 2020
Dementiecongres voorjaar 2020
Locatie: De Reehorst, Ede

Namens Breederode Hogeschool verzorgt Ton Bakker (psychogeriater/specialist ouderengeneeskunde) de workshop 'Psychotherapie bij dementie: effectief of niet?'. Meer informatie volgt. 
Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten