Deel deze pagina

Tip een bekende of vertel de wereld over deze opleiding:

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en in al onze trajecten leggen wij sterk de nadruk op de vertaalslag naar uw praktijksituatie. Wat u vandaag bij ons leert, is morgen al toepasbaar.

Erkend door het ministerie van OCW en geaccrediteerd door NVAO

Alle HBO- en Masteropleidingen van Breederode Hogeschool zijn geaccrediteerd door de NVAO en erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Deze opleidingen zijn geregistreerd in het CROHO.CRKBO-registratie

Breederode Hogeschool is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit betekent dat wij ons onderwijsaanbod BTW-vrij mogen aanbieden. De uitgevoerde audit ligt in lijn met de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs: zorgvuldigheidsbeginsel, rechtszekerheidsbeginsel, redelijkheidsbeginsel, betrouwbaarheidsbeginsel en kenbaarheidsbeginsel.

 

Lidmaatschap NRTO

Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit
Breederode Hogeschool bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche.

Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Breederode Hogeschool voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet.

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl/keurmerk

Tevens is Breederode Hogeschool lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO stelt zich tot doel een kwalitatief erkend, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbod te realiseren op basis van private bekostiging. Het door Breederode Hogeschool verworven lidmaatschap kan beschouwd worden als een erkenning van die kwaliteit. Breederode Hogeschool handelt naar de gedragscodes Beroep en Bedrijf (zakelijke markt) en Consumenten (consumentenmarkt) van de NRTO.


Algemene voorwaarden

Als lid van de NRTO hanteert Breederode Hogeschool tevens de door de NRTO opgestelde Algemene Voorwaarden. Voor het onderwijsaanbod van open inschrijvingen zijn de Algemene Voorwaarden Consumenten voor Particulier Onderwijs en Opleidingen NRTO van toepassing, klik hier om deze te downloaden. Voor maatwerktrajecten gelden de Algemene Voorwaarden Beroep en Bedrijf voor Training en Opleiding NRTO, u kunt deze hier downloaden.


Klachtenprocedure

Om de kwaliteit van ons onderwijsaanbod te waarborgen hecht Breederode Hogeschool veel waarde aan een goede klachtenprocedure. Klik hier om te lezen welke klachtenprocedure Breederode Hogeschool hanteert voor het behandelen en afhandelen van klachten. Klachten worden altijd vertrouwelijk behandeld. Indien u onverhoopt niet tevreden bent over de klachtenafhandeling door Breederode Hogeschool, dan kunt u zich wenden tot een onafhankelijke klachtencommissie, namelijk: Geschillencommissie Particuliere Onderwijsinstellingen (onderdeel van De Stichting Geschillencommissies Consumentenzaken). De uitspraken van deze klachtencommissie zijn bindend. Breederode Hogeschool zal conform de uitspraak van de klachtencommissie handelen.

Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten