Deel deze pagina

Tip een bekende of vertel de wereld over deze opleiding:

Dag van de Dementie


Op woensdag 11 november 2020 organiseert Breederode Hogeschool, in de Jaarbeurs te Utrecht, haar allereerste editie van de Dag van de Dementie met als thema ‘Jonge mensen met dementie’. Jonge mensen met dementie ervaren verschillende problemen in het dagelijks leven. Tijdens deze inspirerende dag gaan we dieper in op de materie en krijg je handvatten aangereikt om bij deze specifieke groep ondersteuning te kunnen bieden. 

Wat kun je verwachten? 
Niemand minder dan prof. Dr. Philip Scheltens, hoogleraar neurologie (Amsterdam UMC) en directeur van het Alzheimer Center Amsterdam, neemt je mee in de ontwikkeling van onderzoek naar het brein van jonge mensen met dementie. Prof. Frans Verhey, hoogleraar neuropsychiatrie/ouderenpsychiatrie (Maastricht UMC) en hoofd van het Alzheimer Centrum Limburg, vertelt over de gedragingen en problemen waar jonge mensen met dementie en hun partners mee te maken krijgen.

Kies zelf je middagprogramma en kies twee uit vier workshops
Na een geheel verzorgde lunch volgen er twee workshoprondes. Je weet zelf het beste welke thema’s voor jouw werkgebied interessant zijn en wat jij voor kennis wil opdoen. Daarom kies je zelf aan welke workshops je wilt deelnemen! Bijvoorbeeld een workshop op het gebied van gespreksmethodiek óf de Wet Zorg en Dwang.

Als afsluiter neemt Victor Mids, arts en illusionist, bekend van het televisieprogramma Mindf*ck, ons mee in de complexiteit van ons brein!

Kosten of kosteloos? Gratis voor onze cursisten!
De kosten voor deelname aan deze geheel verzorgde dag bedragen slechts €125,-. Heb je in de periode tussen 1 november 2019 en 1 mei 2020 deelgenomen aan de opleiding Casemanagement Dementie of Aandachtsvelder Dementie? Dan kun je gratis deelnemen! 

Accreditatie V&VN
Voor deelname aan de Dag van de Dementie ontvang je 5 accreditatiepunten bij V&VN. 

Wil jij erbij zijn?!
Wacht niet te lang, want VOL=VOL! Meld je nu aan!

Tot woensdag 11 november!

Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten