Deel deze pagina

Tip een bekende of vertel de wereld over deze opleiding:

Update coronavirus: onderwijs gaat door, maar wel in aangepaste vorm!

Theoretisch onderwijs vaak in digitale vorm
In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, wordt het theoretische onderwijs bij Breederode Hogeschool, zolang als nodig is, vaak in digitale vorm gegeven. Vaardigheidsonderwijs en toetsen worden op locatie gehouden. Deze regels gelden voor ons onderwijs op alle locaties.

Onderwijs in digitale vorm is onderwijs op afstand, en je kunt 2 weken de les bekijken wanneer het jou uitkomt
Je neemt bij ons deel aan het onderwijs via een digitaal leslokaal. Zo krijg je als student nog steeds de scholing die je nodig hebt, inclusief de interactie met je medestudenten, groepsdiscussies en live feedback. De lessen, maar ook intervisie en studieloopbaancoaching gaan op deze wijze gewoon door en zo voorkomen we zoveel mogelijk dat je als student vertraging oploopt. En omdat onze lessen worden opgenomen kun je tot 2 weken na de lesdatum de les bekijken op het moment dat het jou het beste uitkomt.
Ons onderwijs op afstand wordt door onze studenten beoordeeld met een 7,6! 

Toetsen en praktijkonderwijs vinden gewoon op de leslocatie plaats 
Dit gebeurt onder strikte voorwaarden en met inachtneming van de RIVM richtlijnen, ook met betrekking tot de groepsgrootte. Docenten en studenten worden hier voortijdig over ingelicht. Als onderwijsaanbieder zorgen wij ervoor dat de zelftesten voor onze studenten en docenten beschikbaar zijn.

Werken in de zorg combineren met scholing
We zijn ons er bewust van dat er vanuit de zorg veel van onze studenten wordt gevraagd. Daarom bieden we, naast het digitaal bijwonen van de les, tevens de mogelijkheid om een les binnen 2 weken op een ander tijdstip te bekijken. Zo blijf je bij met je lesmateriaal, maar houd je ook je flexibele inzetbaarheid in de zorg.

Inschrijven voor een cursus of opleiding? Volg je ambitie!
Je kunt je bij ons altijd inschrijven voor een cursus of opleiding. Onderwijs gaat door, in digitale vorm of klassikaal. Jouw studiesucces en de richtlijnen van het RIVM staan hierin centraal!

Wil je je graag inschrijven, maar heb je nog vragen over scholing, vorm van het onderwijs, startdatum of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via info@breederode.nl of op telefoonnummer 010 304 23 40.

Benieuwd wat onze studenten vinden van ons digitale onderwijs? 

"De transformatie van fysiek naar online onderwijs tijdens de coronacrisis is goed en vlot verlopen."

"Erg goed en zorgvuldig geregeld!"

"Heel fijn dat het onderwijs ook op afstand is in deze onzekere tijd!"

"De lessen die ik heb gehad waren goed georganiseerd en uitgevoerd. Super gedaan in zo'n korte tijd!"

Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van onze website en onze diensten, gaat u akkoord met onze disclaimer en privacyverklaring.
Melding sluiten